SWISS NATURAL SOFT – DOG’S HEALTH

Puolikostea ja lihaisa täysravinto aikuisille koirille, sekä erinomainen
treeninami & herkku kaiken ikäisille koirille.​

swiss Natural SOFT Esite » 

 

Swiss Natural Soft sisältää 72% luutonta lempeästi höyrytettyä tuorelihaa. Lihat höyrytetään proteiinipitoisuuden säilyttämiseksi ja parhaan hyödyn varmistamiseksi. Höyrytyksen ansiosta jäännöskosteuden pitoisuus on 30%, mikä johtaa miellyttävän pehmeään koostumukseen. Swiss Natural on helpommin sulavaa kuin perinteiset täysravinnot ja tuottaa maistuvan nautinnon koirallesi joka päivä.

Kaikki lihat ovat peräisin vain sveitsiläisilta maatiloilta sekä jäljitettävissä. Käytämme vain Sveitsistä peräisin olevaa lihaa, koska kaikki eläimet ovat meille tärkeitä. Lisäksi sveitsiläinen liha on kestävämpi vaihtoehto kuin ulkomailta tuotuna.

-Vähintään 72% lihaa
-Viljaton ja riisitön, hiilihydraatin lähteenä laadukasta ja helposti sulavaa perunaa
-Gluteeniton
-Vain turvallisia elintarviketasoisia raaka-aineita ja tuoreinta lihaa sveitsiläisiltä maatiloilta
-Kaikkien valmistusaineiden jäljitettävyys on 100%
-Kosteus 30%
-Valmistettu ilman keinotekosia aromi- ja väriaineita
-Doping-vapaata

Puolikosteat SOFT tuotteet: Kana, Lammas, Beef. Kaikissa 1kg:n pusseissa nyt pienempi nappula.
 

ImmunoCell3Active®

Nukleotidi ravintolisä sisältää monien solujen entsyymien välttämättömiä perusrakenteita ja on suunniteltu edistämään solujen luonnollista uusiutumisprosessia. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä nukleotideja, mannan- ja frukto-oligosakkarideja sekä korkealaatuisia luonnollisia hivenaineita.  Vaikka normaalisti elimistössä on riittävästi nukleotideja, saattavat esimerkiksi urheilu, muut suuret fyysiset rasitukset, tiineys ja stressi lisätä niiden tarvetta.

ImmunoCell3Activen tehtävät 

Lihasten kasvun tukeminen, lihasten palautumisen nopeuttaminen, suorituskyvyn parantaminen, terveen suolistobakteerikannan ylläpitäminen, suolinukan huoltaminen ja tätä kautta ravinnon imeytyvyyden parantaminen. Ihon ja turkin hoitaminen, immuunipuolustusjärjestelmän vahvistaminen (mahdollistaa puolustussolujen nopeamman jakautumisen), hiilihydraatti- ja rasva-ainevaihdunnan tukeminen ja imettävän nartun maidontuotannon edistäminen. Ravintolisä on orgaanista ja doping-vapaata.

Vain Swiss Naturalissa!