Dog's Health Adult - Kana & Peruna
vähintään 72% tuorelihaa

Dog’s Health on puolikostea lihaisa täysravinto kaikille koirille, myös pennuille ja herkullisena soveltuu erinomaisesti koiran päivittäisen ruokinnan lisäksi myös treeninamiksi ja herkutteluhetkiin. ​Valmistettu Sveitsissä.

Ruoan erinomaisuus syntyy lemepeällä tuorelihamenetelmällä joka mahdollistaa suuren lihan määrän helpon sulavuuden sekä hyvän siedettävyyden. Dog’s Health Kana sisältää vähintään 72% kananlihaa (Sveitsi), ja on täysin gluteenitonta, ainoana hiilihydraattina kevyttä ja helposti sulavaa perunaa. Omegat, vitamiinit- ja hivenaineet turvaavat välttämättömien ravintoaineiden päivittäisen saannin, frukto-oligosakkaridit ja sokerijuurikasmassa ylläpitävät normaalia suolistobakteerikantaa. Luonnollinen kasvihappo edistää ruoansulatusta sekä ruoan säilymistä. Dog’s Health ruoat eivät sisällä propyleeniglykolia, aromi- ja väriaineita. Valmistuksessa käytetään vain turvallisia elintarviketasoisia raaka-aineita ja 100% tuoretta lihaa, jotka takaavat maistuvuuden ja huippulaadun. Institute of Food Safety elintarvikesertifikaatti varmistaa tuotantoketjun turvallisuuden ja raaka-aineiden jäljitettävyyden. Ainutlaatuinen ImmunoCell3Active® nukleotideja sisältävä ravintolisä edistää solujen uusiutumista, josta koirat hyötyvät esimerkiksi fyysisiä ponnisteluja vaativissa tehtävissä. Ravintolisää on vain Dog’s Health tuotteissa, lue lisää sivun alaosasta. 

Koostumus

Tuore kananliha (sisältää myös kananmaksaa) 72%, peruna 15%, herneproteiini, kalajauho (silli Norja), dekantoitu sokerijuurikasmassa (dekantoinnissa on poistettu sokeri), lohiöljy, vitamiini- ja hivenaineet, hiivan hydrolysaatti, Fruko-oligosakkaridit 0.3%.

Ravintoaineet

Proteiini 26%, rasva 16%, raakakuitu 4.5%, raakatuhka 7.5%, kosteus 25%, kalsium 1.5%, fosfori 1.0%, natrium 0.3%, Omega-6 2.97, Omega-3 1.24%.

Ravitsemukselliset lisäaineet ja vitamiinit/kg

A-vitamiini 11'000 IE, D3-vitamiini 1'250 IE, E-vitamiini 500 mg (D-alfa-tokoferoli), C-vitamiini 100mg, B1-vitamiini 5.4mg, B2- vitamiini 5mg, B6- vitamiini 3.7mg, B12- vitamiini 600mcg, Pantontoteenihappo 20.7mg, Nikotiinihappo 20mg, biotiini 0.3mg, koliini 1724mg, foolihappo 0.4mg, rauta (aminohappojen rautakelaattihydraatti) 80mg, mangaani (aminohappojen mangaanikelaattihydraatti)  22.4mg, sinkki (aminohappojen sinkkikelaattihydraatti) 140mg, jodi ( vedetön kalsiumjodaatti) 1.5mg, seleeni (orgaaninen L-selenometioniini) 0.1mg, L-karnitiini 500mg. Tekniset lisäaineet; Luonnollinen kasvihappo kaliumsorbaatti (edistää ruoansulatusta ja ruoan säilymistä), luonnollinen kasviglyseriini, kalsiumpropionaatti , sedimenttiperäinen klinoptiloliitti (1g568) 10'000mg sekä luonnolliset antioksidantit. Energia 3700 kcal ME/kg. 

Raaka-aineiden alkuperä

Kaikki raaka-aineet ovat sveitsiläisiä myös kananliha, kalajauho tulee Norjasta.

Pakkauskoot 

1,5kg ja 5kg.

Säilytys

Myyntipakkauksessa suljettuna, viileässä ja kuivassa. Käytetään 1kk:n kuluesssa avaamisesta.

Todella herkullinen puolikostea täysravinto joka soveltuu erinomaisesti myös treeninamiksi! 
 

Pakkauskoot: 1.5kg (17.90€) ja 5kg (46.35€)

Tilaa Dog's Health Adult (1,5 kg) tästä
Tilaa Dog's Health Adult (5 kg) tästä
 

ImmunoCell3Active®

On välttämättömiä nukleotideja sisältävä ravintolisä ja suunniteltu vähentämään ympäristön ja eri elämäntilanteiden aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia koiralle. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä nukleotideja, mannan- ja frukto-oligosakkarideja sekä korkealaatuisia luonnollisia hivenaineita.

Joka hetki elimistössä tapahtuu pieniä kemiallisia reaktioita. ImmunoCell3 Active yhdistelmä sisältää monien solujen entsyymien perusrakenteita, jotka ovat avain kaikkiin biologisiin ja kemiallisiin reaktioihin, edistäen solujen luonnollista uusiutumisprosessia. Monet solut muodostavat nukleotideja itse, poikkeuksina suolinukka, immuunijärjestelmä ja aivot. Normaalisti elimistössä on riittävästi nukleotideja mutta elimistön stressitila saattaa lisätä niiden tarvetta, kuten: sairaus, loukkaantuminen, raskaus, allergiat, stressi, urheilu ja muut suuret fyysiset ponnistelut. ImmunoCell3Active koostuu täysin orgaanisista ts. luonnollisista ainesosista.

 ImmunoCell3Activen tehtävät Swiss Natural ruoissa…

…tukea ja ylläpitää tervettä suoliston bakteerikantaa, huoltaa suolinukkaa ja siten parantaa ravinnon imeytyvyyttä, parantaa ihon ja turkin kuntoa, optimoida hiilihydraatti- ja rasva-ainevaihduntaa, tukea immuunipuolustusjärjestelmää (mahdollistaa puolustussolujen nopeamman jakautumisen), tukea lihasten kasvua, edistää imettävän nartun maidontuotantoa, lisätä elinvoimaa ja parantaa suorituskykyä.

Vain Swiss Naturalissa!