SENSITIVE Lammas & Peruna
vähintään 72% tuorelihaa 

Dog’s Health on puolikostea lihaisa täysravinto kaikille koirille, myös pennuille ja maukkaana soveltuu erinomaisesti koiran päivittäisen ruokinnan lisäksi myös treeninamiksi sekä herkutteluhetkiin.

Ruoan erinomaisuus syntyy lempeällä tuorelihamenetelmällä joka mahdollistaa suuren lihan määrän helpon sulavuuden sekä hyvän siedettävyyden. Ruoka sisältää vähintään 72% lampaanlihaa ja on täysin gluteenitonta, ainoana hiilihydraattina kevyttä ja helposti sulavaa perunaa. Omegat, vitamiinit- ja hivenaineet turvaavat välttämättömien ravintoaineiden päivittäisen saannin, frukto-oligosakkaridit ja sokerijuurikasmassa ylläpitävät normaalia suolistobakteerikantaa.  Dog’s Health Lammas ei sisällä lainkaan kanaa tai kananrasvaa. Luonnollinen kasvihappo* edistää ruoansulatusta sekä ruoan säilymistä. Dog’s Health ruoat eivät sisällä propyleeniglykolia, aromi- ja väriaineita. Valmistuksessa käytetään vain turvallisia elintarviketasoisia raaka-aineita ja 100% tuoretta lihaa, jotka takaavat maistuvuuden ja huippulaadun. Institute of Food Safety -elintarvikesertifikaatti varmistaa tuotantoketjun turvallisuuden ja raaka-aineiden jäljitettävyyden. Raaka- ja valmistusaineet ovat Sveitsistä, Lammas Tanskasta ja kalajauho Norjasta. Ainutlaatuinen ImmunoCell3Active® nukleotideja sisältävä ravintolisä edistää solujen uusiutumista, josta koirat hyötyvät esimerkiksi fyysisiä ponnisteluja vaativissa tilanteissa. Sitä on vain Dog’s Health tuotteissa, lue lisää sivun alaosasta. 

Koostumus

Lampaanliha 72% (sisältää myös lampaanmaksaa), peruna 15%, herneproteiini, kalajauho (norjalainen silli), dekantoitu sokerijuurikasmassa (dekantoinnissa on poistettu sokeri), lohiöljy, vitamiinit ja hivenaineet, hiivan hydrolysaatti, Frukto-oligosakkaridit 0.3%.

Ravintoaineet

Proteiini 23%, rasva 14%, raakakuitu 4.5%, raakatuhka 8%, kosteus 25%, kalsium 2%, fosfori 1.5%, natrium 0.3%, Omega-6 rasvahappo 2.97, Omega-3 rasvahappo) 1.24%. 

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg

A-vitamiini 11'000 IE, D3-vitamiini 1'250 IE, E-vitamiini 500 mg (D-alfa-tokoferoli),  B1-vitamiini 5.4mg, B2- vitamiini 5mg,  B-6 vitamiini 3.7mg, B12- vitamiini 600mcg, C-vitamiini 100mg, Ca-Pantontotenaatti 20.7mg, Nikotiini-happo 20mg, foolihappo 0.4mg, biotiini 0,3mg, koliini 1724mg, L-karnitiini 500mg, rauta (aminohappojen rautakelaattihydraatti E1) 80mg, kupari (aminohappojen kuparikelaattihydraatti E4) 24.8mg, mangaani (aminohappojen mangaanikelaattihydraatti E5)  22.4mg, sinkki (aminohappojen sinkkikelaattihydraatti E6) 140mg, jodi ( vedetön kalsiumjodaatti E2) 1.5mg, seleeni (orgaaninen L-selenometioniini 3b8.10) 0.1mg. Tekniset lisäaineet; luonnollinen kasviglyseriini, orgaaninen kasvihappo kaliumsorbaatti (edistää ruoansulatusta sekä ruoan säilymistä), kalsiumpropionaatti, sedimenttiperäinen klinoptiloliitti (1g568) 10'000mg sekä luonnolliset antioksidantit. Energia 3694 kcal ME/kg. 

Raaka-aineiden alkuperä

Raaka-aineet ovat Sveitsiläisiä, kalajauho Norjasta.

Pakkauskoot

1,5kg ja 5kg

Säilytys

Myyntipakkauksessa suljettuna, auringonvalolta suojattuna, viileässä ja kuivassa. 

Todella herkullinen puolikostea täysravinto joka soveltuu erinomaisesti myös treeninamiksi!
 

ImmunoCell3Active®

On välttämättömiä nukleotideja sisältävä ravintolisä ja suunniteltu vähentämään ympäristön ja eri elämäntilanteiden aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia koiralle. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä nukleotideja, mannan- ja frukto-oligosakkarideja sekä korkealaatuisia luonnollisia hivenaineita.

Joka hetki elimistössä tapahtuu pieniä kemiallisia reaktioita. ImmunoCell3 Active yhdistelmä sisältää monien solujen entsyymien perusrakenteita, jotka ovat avain kaikkiin biologisiin ja kemiallisiin reaktioihin, edistäen solujen luonnollista uusiutumisprosessia. Monet solut muodostavat nukleotideja itse, poikkeuksina suolinukka, immuunijärjestelmä ja aivot. Normaalisti elimistössä on riittävästi nukleotideja mutta elimistön stressitila saattaa lisätä niiden tarvetta, kuten: sairaus, loukkaantuminen, raskaus, allergiat, stressi, urheilu ja muut suuret fyysiset ponnistelut. ImmunoCell3Active koostuu täysin orgaanisista ts. luonnollisista ainesosista.

 ImmunoCell3Activen tehtävät Swiss Natural ruoissa…

…tukea ja ylläpitää tervettä suoliston bakteerikantaa, huoltaa suolinukkaa ja siten parantaa ravinnon imeytyvyyttä, parantaa ihon ja turkin kuntoa, optimoida hiilihydraatti- ja rasva-ainevaihduntaa, tukea immuunipuolustusjärjestelmää (mahdollistaa puolustussolujen nopeamman jakautumisen), tukea lihasten kasvua, edistää imettävän nartun maidontuotantoa, lisätä elinvoimaa ja parantaa suorituskykyä.

Vain Swiss Naturalissa!